PontusJanKristianSderblom

Sote kaatuu, Sipilän kujanjuoksu päättyy.

Keskusta kun astui hallitusvastuuseen, uhosi Sipilä vievänsä Soten ja muut päätökset maaliin pikaisella aikataululla. Uho oli kova ja muistampa vielä sanaset tulos tai ulos. Nyt on varmaa, ettei Sote synny tälläkään eduskuntakaudella ja näinhän on käynyt melkein kaikilla asioilla joihin hän on kumppaneineen ryhtynyt, paitsi kun kyseessä on ollut omat asiat. " Paskavesilaki ", Hallintarekisterilaki/uudistus,Vakuutuskuoret jne. Nyt on aika vetää johtopäätökset eli erota, vaikka ei se asioita enään muuta kun on uudet vaalit edessä. Keskusta varmaan miettii miten messiaasta tuli demoni, kun kannatus romahtaa pohjalukemiin...Sipilällä ja muilla suhmuroijilla ei ole kuitenkaan hätää, onhan palkkiovirka maan tuhoamisesta odottamassa jossain ja kyllä niillä tuotoilla jotka on kahmittu jemmaan, hyvin pärjää. Mieti ketä äänestät tulevissa vaaleissa. Pontus Söderblom/Reformi-Häme.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Sotella ja Brexitillä sekä toisaalta Sipilällä ja Mayllä on tässä aikataulukujanjuoksussa hämmästyttävän paljon yhtäläisyyksiä ja jopa samanaikaisuutta.

Käyttäjän viljoh9 kuva
Viljo Heinonen

Niinpä. Molemmat ovat toteutetavaksi mahdottomia nyt olemassa olevilla ehdoilla. May on jo esittänyt EU-eron lykkäämistä vuoteen 2021, jotta ero ilman sopimusta voidaan välttää.

Sipilä ei vielä ole euoraan myöntänyt hankkeensa mahdottomuutta. Ei tarvitsekaan. Seinään se törmää muutenkin. Tervydenhollon kehittäminen siirtyy kaikissa tapauksessa seuraavalle hallitukelle.

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Lööppejä nopeasti vilkaisemalla voisi käsittää että esittäjänä olisi unioni.

Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom

Nimenomaan terveydenhoivaan, kuten vanhuuspalveluihin on satsattava tulevina vuosina. Paljon olen Sotesta kirjoittanut usein kriittisesti, mutta kyllä se tulee. Nyt vain saatiin tuo pirullinen busines siitä, ainakin osittain pois pelistä...Se kun olisi romahduttanut koko järjestelmän pidemmällä aikavälillä.

Toimituksen poiminnat