PontusJanKristianSderblom

Päättäjien vastuu ja siitä karkaaminen.

Terveyden/Vanhuudenhoiva on kriisissä, tästä olen aikaisemminkin kirjoitellut ja nyt viimeistään on poliitikkojen kannettava vastuunsa. Yksi hoivattava ( todistetusti ) on kuollut ja usea tapaus tutkinnassa, syyksi laittaisin rahan ja ahneuden. Terveysjätit haistoivat rahan ja ostivat pienet pois markkinoilta, mitoittivat henkilökunnan pusines edellä, eli vajaaksi monessa laitoksessa ja nyt on nähty mihin se on johtanut. Poliitikkojen olisi nyt vedettävä vastuunsa, hehän ovat osaksi edesauttaneet tapahtumia järjestämällä maaperää näiden jättien syntyyn.Hallintarekisterilaki/ uudistus mahdollisti osaltaan tämän kun jätit saivat omistajat piiloon, epäilykseni on että sieltä löytyy monia tuttuja poliitikkoja jotka ovat saamapuolella näissä suurissa tervydenhoivayrityksissä. Nyt olisi aika kaivella kaikki esiin ja onhan asiasta jo poliisitutkinta menossa, eri asia ylettyykö niin ylös, vai pistetäänkö joku pienempi kärsimään näistä veivauksista! Olen useaan otteeseen tuonut epäilyksiäni esiin ja monesti ne ovat oikeaan valitettavasti osuneet. Pontus Söderblom/Reformi-Häme.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän Kirsiomp kuva

Näin oli jo vuonna 2013:

1.7.2013 Dnro 3425/4/12 Ratkaisija: Apulaisoikeusasiamies Maija Sakslin

Esittelijä: Esittelijäneuvos Tapio Räty

HENKILÖKOHTAISEN AVUN JÄRJESTÄMINEN OSTOPALVELUNA

https://www.oikeusasiamies.fi/fi/ratkaisut/-/eoar/...

- - "Mikäli kunta järjestää lakisääteisiä tehtäviään ostamalla palvelujen järjestämisen (ostopalvelusopimuksella tai maksusitoumuksella) yksityiseltä palveluntuottajalta on kunnan valvottava ostamiensa palvelujen järjestämistä ja niiden laatua. Sosiaalihuollon suunnittelusta ja valtionavustuksista annetun lain 4 §:n mukaan hankittaessa palveluja yksityiseltä palvelun tuottajalta kunnan on varmistuttava siitä, että hankittavat palvelut vastaavat sitä tasoa, jota edellytetään vastaavalta kunnalliselta toiminnalta." - -

---

Tärkeä kysymys kuuluukin: Mitä me edellytämme vanhusten kunnalliselta hoitopalvelulta ja näin ollen ostopalvelusopimukselta/ palvelusetelillä ostettavalta palvelulta?

Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom

Tässähän on siis räikeästi rikottu tuota ostopalvelusopimusta, siinä kun selkeästi kerrotaan kenen vastuulla on näiden valvonta!
Syylliset kaivetaan vielä esille.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Juuri näin se on.Kunhan sensuripellet lopettavat ihmisten pimennossa pitämisen eli salailun hallituksen ja sisäpiiriläisten määräyksestä alkaa huostabisneksestäkin tulla ne uhrit julkisuuteen.Muualla medioissa IHMETELLÄÄN että suomessa pitää PELÄTÄ kun tulee julkisuteen kertomaan laittomuuksista.

Kyllä tämä eu on pakkolakineen ,sensurointeineen ja ihmisten uhkailuilla mennyt liian pitkälle.Mielipidevangit 2000 luvulla,suomessa!

Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom

Nykysensuuri on mennyt aivan liian pitkälle ja siitä on huolta pitäneet nykyvallanpitäjät.

Toimituksen poiminnat