PontusJanKristianSderblom

GCM ja salailu

Jokin aikaa sitten tuli tietooni tämä GCM-sopimus, joka on määrä allekirjoittaa Joulukuussa. Ihmetyttää miksi ei julkisuudessa ole ollut mitään infoa/keskustelua asiasta, vaan salakähmäisesti kabineteissa tämä sovitaan. Sopimus tietää valtavaa väestönlisäystä meille ja tämä ajaa meidät täysin tuhoon. Olemmehan nyt jo lirissä nykyisen maahanmuuttajamäärän kanssa, miten voisimme tulevat vastaanottaa,tuhoutumatta itse? Yritämme asiaan vaikuttaa vielä 7.11 Eduskuntatalolla K.14 alkaen, tulethan sinäkin? Pontus Söderblom/Reformi-Häme.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

Pontus. Täältä löydät allekirjoittamista vastustavan adressin. Käy allekirjoittamassa. Näin saadaan asia nostettua ainakin keskusteluun. Nythän Suomen ja Saksan ulkoministerit ovat jo allekirjoittaneet sopimuksen. UM: n kanta on, ettei asiasta tarvitse Eduskunnassa keskustella, koska Suomi on ollut päättämässä asiasta.
???????????????????????????????????????????????????????????????????

https://www.adressit.com/adressi_globaalin_massama...

Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom

Olen allekirjoittanut tuon jo, mutta,samalla todennut etteivät nämä adressit auta. Jos ne menevät käsittelyyn ne kumotaan, ellei satu olemaan jokin höpöhöpö.Siksi on otettava järeämmät aseet, eli mielenilmaisu suoraan päättäjien silmien eteen. Tulen itse puhumaan tuolla ja tuon äänentoiston myös paikalle. Tämä ei riitä, ellei saada nyt ihmisiä aktivoitumaan 7.11 k.14 siis Eduskuntatalolle.

Pontus Söderblom/Reformi-Häme.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Tässähän tämä koko neuvottelutulos, jossa on 23 päätavoitetta:

https://refugeesmigrants.un.org/sites/default/file...

Aavistuksen huvittavaa, että piirit, jotka ovat vuoden 2015 jälkeen olleet eniten huolissaan hallitsemattomasta siirtolaisuudesta, vastustavat juuri sitä YK:n prosessia, jolla se pyritään nyt saamaan hallintaan.

Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom

Tämä ei ole hallittua vaan tarkkaan laskelmoitua..Sillä saadaan kaaos aikaan.Laske nyt itse miten on pelkästään nykyinen maahanmuutto jo tuhonnut maatamme. Velkaa otettu valtavasti ja syöksykierteessä olemme, kuinka voimme elättää moninkertaisen määrän tulijoita, kun emme kykene siihen nykyään. Vai onko tämä kaiken tarkoitus?

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Velkaa ei ole otettu valtavasti. Suomen keskinkertainen julkinen velka on pienenemään päin. Sitä on noin 60% bkt:sta, kun Yhdysvalloilla on yli 100% ja Italialla yli 130%.

Maahantulijoita ei juuri ole, viime vuonna turvapaikanhakijoita tuli vähemmän kuin kertaakaan 2000-luvulla (vähän yli 2100).

Käyttäjän TimoHietanen kuva
Timo Hietanen

Miksi USA, Australia, Unkari ja useat muutkin maat eivät sitten mitä
todennäköisimmin allekirjoita joulukuussa Marokon Marrakechissa tätä
"sopimusta", jollei siinä olisi allekirjoittajamaille riskejä ? Suomen
ja Saksan ulkoministerit ovat jo allekirjoittaneet alustavan sopimuksen
huhtikuussa 2018. Useimmille maille vain suuntaa näyttävä mutta malli-
oppilas Suomelle mitä todennäköisimmin lähes "juridisesti sitovaa lakia"?

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Sopimus ei ole juridisesti sitova eikä rajoita kenenkään suvereeniutta. Trumpin ja Orbanin hallitukset halveksivat tunnetusti kaikkia kansainvälisiä sopimuksia ja McCormackin aikana Australia on liittynyt seuraan:

https://www.theguardian.com/australia-news/2018/oc...

Toimituksen poiminnat