PontusJanKristianSderblom

Tulos tai ulos.

Hallituksella on huonoja päätöksiä ainoastaan ollut työkalupakissaan ja suurelta osin on joko jäänyt tekemättä päätökset, tai sitten jätetty keskeneräisinä lojumaan. Eikö tuommoinen työskentelymoraali ole vähintäänkin arveluttavaa? Suurieleisesti lähdettiin " soitellen Soteen ", vaan pikkuhiljaa sekin hautautuu ajan kanssa. Muistaakseni Sipilä uhosi alkumetreillä, tulos tai ulos...Tulosta ei ole näkynyt, eikö olisi jo jälkimmäisen aika/ kerrankin sanansa pitäisi. Vaalit lähestyy ja silloin tuo viimeistään joutuu väistymään, kera huonoimman Hallituksen koskaan. Pontus Söderblom/Reformi-Häme

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Ala-arvoiseksi pakottamiseen perustuvaksi on mennyt arvovaltakysymykseksi muuttunut päätöksenteko. Kepun Pekka Puskakin pantiin ruotuun äänestämään vastoin omaa kantaansa, valiokunnan jäseniä itketetään nollaamalla heidän mielipiteensä. Hallituspuolueilla on nyt todella kovat piipussa.

Sipilä ja hallitus haluaa tulosta vaikka pakolla, ettei joudu syömään sanojaan. Hallituksen oma työilmapiiri on päin p:ttä, silti se haluaa irtisanomissuojaesityksellään pilata vielä muidenkin ihmisten elämää. Täysin arviointikyvytöntä porukkaa.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000005852736.html

Käyttäjän JouniBorgman kuva
Jouni Borgman

Ei Sipilän puheita kannata ottaa tosissaan. Nehän ovat liike-elämässä rutinoituneen ihmisen suoltamaa kauppakamarijargonia, joka ei tarkoita mitään. Firmat suoltavat tällaista tekstiä aina kun, pyrkivät luomaan itselleen myönteistä ja ajan hermolla olevaa imagoa. Eräänlaisesta mainoskielestä on siis kyse.

Kaupallisen maailman henki on ontto eikä se sovellu valtion hallinnointiin. Valtiomiehen kutsumus on täysin eri kuin liike-elämän ammattijohtajan kutsumus. Tosin näissä on yhteisiä elementtejä, kuten terävä äly.

Toimituksen poiminnat