PontusJanKristianSderblom

Suomi, hölmöläisten maa

Suomella on haitallinen turvapaikkapolitiikka. Kun ei Irak ota vastaan omia palautettavia, tehdään silmänkääntötemppu ja mahdollistetaan tänne jääminen. Miten on mahdollista että, Irakin delegaatio lähti tuomaan passeja tänne niille jotka ovat passinsa " hävittäneet " Homma haiskahtaa ja rankasti. Ettei vain olisi sovittu kabinetissa järjestelystä taannoin, kun Timppa siellä piipahti neuvottelemassa ja saadaan temppu näyttämään toiselta kuin itse asiassa se on. Kuinka paljon rahaa maksaa tämä " deali " noiden kanssa tällä kertaa! Lisäksi tällä lyödään omia työttömiä märällä rukkasella ja kovaa. Kortistoissa on osaavaa väkeä ja paljon. Pontus Söderblom/Reformi-Häme.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Täytyyhän sitä jonkun töitä tehdä kun nää kansallismieliset on lähes poikkeuksetta pitkäaikaistyöttömiä tai työkyvyttömyyseläkkeellä.

Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom

Huono yritys Jiri...Tilastot kertoo toista.Näistä sinun ihannoimista ihmemiehistä ei ole työvoimklusteriksi ja kuten totesit kiertäen, meillä on omia työkyvyttömiä ja työttömiä riittävästi. Ei niitä tarvitsisi lisää rahdata.

Toimituksen poiminnat