PontusJanKristianSderblom

Eduskuntavaalit 2019

  • Reformi/Häme
    Reformi/Häme
Eduskuntavaalit lähestyvät ja sen huomaa monesta asiasta. Ikävistä asioista ei haluta uutisoida, väkisin yritetään kaikki kääntää iloiseksi ja positiiviseksi, esimerkkinä monen puolueen takinkääntö rajakontrolliasiassa. Minä en takkiani käännä, kun lähden tuonne Arkadianmäelle korjaamaan mitä korjattavissa on. Olen tunnettu sanojeni pitämisestä ja en lupaa mitään, mitä en kykene pitämämään. Tässäpä lista mitä lähden ajamaan ensisijaisesti eli teesini: 1.Soten kaataminen nykymuodossa. 2.Tieverkoston kuntoon saattaminen/autoiljoilta kannetut verot teiden hoitoon). 3.Haittamaahanmuuton kitkentä/rajakontrolli takaisin. 4.Rikoksiin syyllistyvät turvapaikanhakijat/laittomasti maassa olevat henkilöt palautettava välittömästi lähtömaihin. 5.Irti EU:sta, eurosta ja oma valuutta takaisin. NÄISTÄ ASIOISTA OLEN 2015 LÄHTIEN PUHUNUT JA VAIKUTTANUT. Pontus Söderblom/Reformi-Häme

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

"Soten kaataminen nykymuodossa"

?? Eihän sotea ole vielä saatu pystyynkään. Mutta jo vuosikymmenen ajan se on toiminut hyvänä savuverhona ja huomion kiinnittäjänä, jotta muita asioita saadaan hoidettua huomaamatta kulissien takana.

Härkätaistelu

Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom

Sotea yritetään väkisin tuoda businesmallisena ja se tulee rapauttamaan terveydenhuollon jos menee läpi.Kunnallisvaaleista lähtien olen puhunut asiasta ja tulen kaikkeni tekemään sen torppaamiseksi nykymuodossa.
Rahat kun on ryöstetty paratiisien kautta omistajien lompsaan, romahtaa järjestelmä ja tilalle tullee vakuutusluontoinen järjestelmä.
Miksi romutetaan hyvä ja toimiva järjestelmä, syynä ahneus ja raha.
Kauan olen nähnyt ja uhkakuva on toteutumassa. Sen estän jos valtakirja annetaan ja ehdin.

Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom

Olen tavattavissa Tikkurilan maalaismarkkinoilla 6-7.10.2018 Reformin teltalla. Tule moikkaamaan ja keskustelemaan päivän polttavista asioista.

Pontus.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Reformin listoilla on monellakin paljon ongelmia poliisin kanssa ja rikostuomioitakin piisaa osalla. Kireä asenne rikoksiin ei päde poliittisiin kavereihin vai miten tämä menee?

Niin, ja rikollisia tulijoita tietääkseni karkoitetaan kyllä jo nytkin, kuten on aina tehty.

Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom

Reformissa jokainen ajaa omia agendojaan ja sillä ei ole johtoa.En lähde arvuuttelemaan muiden tekemisiä, tai tekemättä jättämisiä.
Nuo teesit mitkä julkaisin ovat asioita joita lähden ajamaan ja voit taustani tarkistaa, sen kyllä varmaan jo teitkin.
Puhdas olen ja puhtaana pysyn, äänestäjät ratkaisevat pääsenkö tuonne vai en.
Ps. Tulijoita ei tarkastettu riittävän hyvin ja siksi rikostilastoissa on huomattava piikki. Muutama " yksittäistapaus " on ollut jo käsittelyssä ja kustantaa melko kivasti, pusines jatkuu ja eräät hyötyy.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Mitäs mieltä Pontus on unisex-pukuhuoneista Itäkeskksen uimahallissa?

Tuli vaan mieleen kun tunnetusti harrastat partiointia siellä päin.

Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom

Mielestäni nämä on pelkkää hömppää, jota harrastelee nämä Mee too-hömpät.

Toimituksen poiminnat