PontusJanKristianSderblom

Maahanmuuton kustannuksista.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=256043351893457&id=100024633... Kopsasin ylläolevan jutun aamun uutisista ja jälleen alkoi mietityttämään mihin veronmaksajien rahat uppoaa.1.3 miljoonaa/20 henkilöä on melkoinen lasku. Kuka tai mikä taho rahastaa, sen näyttää tulevaisuus. Totuus on että uppoamme tämän haittamaahanmuuton seurauksena ja tulevat polvet kiroaa laskua. Itse yritän päästä Eduskuntaan muuttamaan menoa ja turha sanoa,ettei yksi ihminen voi vaikuttaa.Saa ja pitää äänestää,jos olet Hämeen vaalipiiristä. Ps. Tämä ei ole ainut agendani, olenhan muista kirjoitellut paljon.Totuus on että nämä rahat on aina jostain pois, esim vanhoilta ja sairailta...Muusta kansasta puhumattakaan Pontus Söderblom/Reformi-Häme

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Kuulutko muuten siihen Reformi-liikkeeseen? Miten voit istua samassa puoluehankkeessa erään tunnetusti lapsipornosta tuomion saaneen kanssa?
vai onko teillä ns. katto korkealla ja seinät leveellä?

Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom

Kyllä Reformiin kuulun ja ehdolle asetun Hämeen vaalipiiristä.Itse olen puhdas pulmunen ( Et varmaan itsekkään mitään rikosrekisteriä löytänyt)ja äänestäjät päättäköön. Tämä varmaan riittää vastaukseksi provoavaan kysymykseesi.

Ps. Kannattaa samalla tarkastaa käsitteesi Reformista.Me emme ole puolue ja sitä ei meistä tule. Jokainen Reformista lähtee omalla valitsijamieslistallaan Eduskuntavaaleihin ja vastaa omista tekemisistään, tai mitä on jättänyt tekemättä.

Toimituksen poiminnat