PontusJanKristianSderblom

Globaalitalouden ahneus, nuoriso ja kuinka koukutetaan.

Suomea ollaan alasajamassa hurjaa tahtia, sen osoittaa jo velanotto, joka kostautuu kun korot lähtevät nousemaan. Olenkin moneen otteeseen tuumannut, että tämän kaiken takana on isot voimat, eli Soros&kumpp.Valtiot halutaan velkaannuttaa ja mikä olisi helpompi tapa, kun saattaa tuon asukkaat kovan velkataakan alle. Velkaa myönnetään pienellä korolla ja kun ollaan saavutettu tietty piste, ryhdytään lypsylle ja tuotot ottamaan taskuun. Tämä on vain osa tätä ylikansallista mekanismia ja toinen osa on nämä helpolla tarjottavat pikavipit. Ensin on tarjottu asunto ja muuta lainaa aikuisille, työssäkäyville ja vakaavaraisille kansalaisille, nyt on seuraava vaihe menossa ja sen nimi on nuoriso ja pikavipit. Helpolla tarjotaan näitä mukamas edullisia lainoja, heppoisin edellytyksin ja kun on saavutettu tietty taso, alkaa tässäkin rahastus. Koroilla saadaan tuottoa ja ne jotka eivät kykene hoitaamaan lyhennyksiä koukutetaan ikuiseen velkavankeuteen...Näille siis tarjotaan mahdollisuutta hoitaa lyhennyksiä maksamalla vain korot ja sen jälkeen sumputetaan velkavankeuteen. Kuinka voivat tämän jälkeen enään nousta tuolta ja esim perustaa perheitä, kun ei näy valoa tunnelissa? Korkokiskurit voittaa, kuten isommassa kaavassa tekee Soros ja kumppanit ja ainut häviäjä on pieni kansalainen& isommassa kaavassa Suomi Oy ja sen nuoriso. Päättäjien olisi syytä herätä ja luoda stoppi näille pikavipeille ja muille holtittomille lainanmyöntäjille.Pitää luoda tiukemmat kriteerit, esim. ettei toista lainaa hoideta ottamalla/ saamalla pikavipiä, monesti kun tulee vipin päälle. Minä tulen tekemään tästä aloitteen, kunhan tuonne Eduskuntaan pääsen, jos tämä asia huolestuttaa sinua, saa toki äänensä antaa. Ps. Kirjoitus syntyi kun huolestunut vanhempi otti yhteyttä ja jos sinulla on kokemuksia vastaavasta, otathan yhteyttä,voin viedä sitten asiaa eteenpäin. Pontus Söderblom/Reformi Ps. Jos haluat kertoa kokemuksestasi, kirjoita minulle. Sp.pontus.soderblom@gmail.com

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän paavonevalainen kuva
Paavo Nevalainen

Valtioiden velkaannuttaminen voisi periaatteessa olla tietoinen strategia, mutta luultavammin kyseessä on vain mahdollisuudesta aiheutunut toiminta. Poliittinen keskustelu, valtiot, perheet, kaikki ovat heikossa hapessa, ja ajattelumallit ja todellisuus eivät enää täsmää. Valtioita on mahdollista velkaannuttaa, ja lainabusineksen megalomanisoituminen seuraa.

Ideologisella puolellakin on monoteistisen uskomusjärjestelmän toistuva itsepuhdistautuminen menossa. Jumalana on raha ja taloudellinen mallintaminen sielläkin, mihin se ei kuulu. Siksi pörssikursseista on tullut rituaalinen juttu. Kun alttarilla on valkoista savua ja käyrät oikeaan suuntaan, on kaikki hyvin.

Päättäjät tuskin heräävät. On muodostunut oma ammattikuntansa, joka pitää päättäjät pikkuhuppelissa. Heräämään kykenevät ja todellisuuskytkökseiset joutuvat itse asiassa vetovastuuseen muiden harhaan johtamisessa.

Historiallisessa mielessä aikamme on mielenkiintoinen, ehkä jotain samankaltaista tapahtui Euroopassa kun kuningasvallasta siirryttiin kohti aatelisvaltaa. Silloinkin oli kyseessä velan ja vallan välinen suhde.

Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom

Toimituksen poiminnat