PontusJanKristianSderblom

Median vastuu

Journalismi on nykyään mätää, se näkyi Helsinginsanomien Nyt-liitteen ala-arvoisessa kuvassa Trumpin vertauksesta sikaan. Tästä voi hyvinkin nousta kansainvälinen kohu ja puutuimpa asiaan tekemällä JSN:n ilmoituksen. On vaarallista lähteä kyseiselle herjauslinjalle, isojen kanssa kun ei ole hyvä lähteä hippasille. Toimia tämä jo aiheutti, Räsänen otti kantaa ja lähetinpä hänen kauttaan Sipilälle postia.Jossain nytkähti ja kuva oli vaihdettu Putinia pilkkaavaksi Klonkun kuvaksi.Onko tämä vastuullista uutisointia? Tein kyllä tästäkin ilmoituksen kyseiselle instanssille, epäilen vain ettei tuomiota tule kun kyseessä on Hesari, jos olisi ollut esim. MV-Media, huuto olisi valtava ja otsikot kirkuisi päitä vadille!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Mietin vain onkohan Trump ite tästä tietoinen? Ei paras mahdollinen ajankohta tuollaiselle kun mies tulee kylään toisen maan johtajan kanssa joka on "ainut uhka" Suomelle... Trump on viellä sellainen joka otta hyvin nopeasti nokkiinsa ja voi vaikka silmäräyksessä todeta Niinistölle:
"ei ole Natoon enää mitään asiaa. Tee Putin Suomella mitä haluat" Kuka tietää?

hyvällä tuurilla hän ei tätä huomannut ja tämä menee ohi nopeasti kaikilta!

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

Trump on kyllä ihan sinut sen kanssa, että ihmisiä verrataan sikaan ulkonäön perusteella.

"One day after the first presidential debate, Donald Trump defended previously calling a former Miss Universe pageant winner “Miss Piggy” and “Miss Housekeeping.

She was impossible ... She was the winner and you know she gained a massive amount of weight and it was a real problem,” Trump said on Fox & Friends Tuesday.”
https://eu.usatoday.com/story/news/politics/onpoli...

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Hope so.. Kun kyse on Suomen isoimmasta lehdestä.. eikä yksittäisen ihmisen sanonnasta (siihen aikaan ei pressa)

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma Vastaus kommenttiin #3

Ehkä enemmän pitäisi huolestua siitä, että jotkut vaativat anteeksipyyntöä tuosta esitetystä satiirista. Lienevät ne kaikesta loukkaantuvat lumihiutale suvakit taas asialla.

Miestä, joka itse vertaa lihonneita missejä sikoihin ja kehuskelee kuinka voi tarttua naisia suoraan sukuelimistä ja päästä pälkähästä, koska on julkkis, ei saisi verrata sikaan. Mihin tämä maailma on menossa?

Toni Rintala

Miss Piggy tais olla herkästi raivostuva primadonna.. eli itserakas narttu, tosin varsin tyhmänhauska. Kaikkihan siinä Muppet-showessa oli eläimiä.
Häneen siis samaistetaan luonne, ei ulkonäkö ;)

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma Vastaus kommenttiin #6

Trump vertasi omien sanojensa mukaan missiä lihomisen takia tähän sikahahmoon, ei luonteen. Se luki tuossa jutussa aika selkeästi.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Trump pig:
https://www.google.com/search?q=trump+pig&newwindo...

(Kyllä yksi Hesari tuonne joukkoon mahtuu aivan huomaamatta.)

Toimituksen poiminnat