PontusJanKristianSderblom

Leipäjonot ja yhteinen pöytä.

Hallitus on päättänyt saada leipäjonot ja niiden tuoman tuskan/huonon mielikuvan piiloon tällä yhteinen pöytä hankkeella. Kirjoittelinkin tästä jokin aika sitten ja kerroin kuinka olin pyytänyt Hurstia ja Myllypyron leipäjon vetäjää mukaan, huonolla menestyksellä. Hursti meni rahaa saamaan hyväkkäiden varainkeruuseen 10 500 tuli kasaan, Myllypuron vetäjä lähti tähän YHP Hankkeseen. Nyt on karu totuus heillekkin paljastunut, kun rahoitusta ajetaan alas,olisiko sittenkin kannattanut tulla mukaan Eduskuntatalolle kertomaan ettei leipäjonojen tukia saa vetää pois. Ps. Voisin ilakoida ja sanoa että sitä saa mitä tilaa, mutte ei en tee sitä vaan olen avoinna yhteistyölle. Hursti ja muut voivat yhteyttä ottaa, mikäli nyt haluavat ääntä ilmoille.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän JuhaniVehmaskangas kuva
Juhani Vehmaskangas

Tuo yhteisruokailu leipäjonojen tilalle on kyllä kaikkien aikojen pohjanoteeraus tässä köyhien kyykyttämisessä. Ehkä siellä ruokailtaisiin kyykkysiltään.

En silti sano, että yhteisruokailut, tai ylipäätään mikään yhteinen toiminta syrjäytyneiden virkistämiseksi olisi pahasta, huonoa. Mutta ei tuollainen korvaa itse tehtyä perheen kanssa syötyä kotiruokaa - niin...

...tästä siis tulikin mieleeni. Että jos tuollaiset yhteisruokailut leipäjonojen sijaan kuitenkin toteutettaisiin niin menisikö se kolmen lapsen yh sinne sitten kahden teinin ja kolmevuotiaan kanssa kiltisti ruokailemaan?

Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom

Juuri tästä olen kirjoitellut kovasti ja yritin herätellä tuolla leipäjonotilaisuudessa edustajia. Kylmää vettä tuli niskaan nyt, mutta jatkettava on.

Toimituksen poiminnat