PontusJanKristianSderblom

Palautuksia kiitos.

Vihdoinkin tuli tieto Irakin palautuksista ja sitä on odotettu. Moneen otteeseen tuo on todettu turvalliseksi maaksi ja ihmeen kauan tämä sopimus palautusten käyntiin saattamiseksi on kestänyt. Nyt on Hallituksella näytön paikka kuinka tuo toteutetaan, itse olen jälleen epäilevä Eetu. Minulla on paha epäilys että tämä on vain vaalikikka,jonka avulla hyväkkäät voivat jonkin aikaa paukutella henkseleitään kehuen aikaansaannoksiaan. Olen yllättynyt mikäli palautuksia toden teolla pistetään käyntiin, vai onko syynä tieto että uusia tulijoita on tulossa Afrikan maista ja niitä riittää kun rajat ovat appoisen auki. Minun lääke on vanha tuttu rajakontrollia please!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Jyrki Tikkakoski

Kaikki muuttuu kun pressa vaalit on ohitse. Yle, MTV ja hs ovat myös alkaneet tekemään myös negatiivisia uutisia turvapaikanhakijoista kun ne eivät enää vaikuta suvaitsevaisiin pressa ehdokkaisiin ja se myös enteilee silmien ja varsinkin suiden avautumista seuraavissa vaaleissa. Toden näköisesti ei persut olekkaan enää ainut haittamaahanmuutto kriittinen puolue 2019 keväällä.

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Tuskin tulee tapahtumaan mitään konkreetista. Sama kuin 2015. Pientä pykälien viilausta harhauttamaan ja kuulostamaan paremmalta ja jolla ei ole käytäntöön, kaikille lupa jäädä, yhtään mitään vaikutusta.

Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom

Sitä pahoin pelkään, kun rajat ovat appoisen auki...Pusines tarvitsee lisää raaka-ainetta!

Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom

https://vk.com/wall430933849_873

Linkkaan Vahteran facepäivityksen Loviisasta, kertoo paljon mädännäisyydestä mikä pyörii asian ympärillä.

Toimituksen poiminnat