Poliitikkojen leipäjonoharha

Järjestin hieman aikaa sitten tilaisuuden eduskuntatalolla leipäjonojen rahoituksen turvaamiseksi.Tilaisuus oli onnistunut, vaikka kutsumistani edustajista tuli paikalle vain kolme.
Asia on kuitenkin niin lähellä sydäntäni, että ryhdyin puuhaamaan uutta tilaisuutta tuonne tarkoituksena saada useampi edustaja heräämään tilanteen vakavuuteen.
Kun ryhdyin tiedustelemaan kuivatuotteita jaettavaksi tuolla leipäjonojen tavalla,iski seinä eteen.Keskusliikkeet ilmoittivat että antavat apunsa tuonne yhteinen pöytä-hankkeeseen, mikä on toki kaunis ajatuksena kun siellä tarjottaisiin valmis ateria yhteisruokailuperiaatteella.Tästä on presidenttimme puhunut ja muutama poliitikkokin kehunut, mutta…!
Nyt sitten valjastetaan/palkataan tämän avulla ihmisiä toimimaan tuossa uudessa ja ihmeellisessä avustus-systeemissä, ja sehän on leipäjonojen rahoituksesta pois.Onko otettu huomioon, että ehkäpä ihmiset jotka värjöttelevät ruokajonoissa eivät halua julkisesti näyttäytyä? Onhan tuo jonossa oleminen jo tarpeeksi ihmisarvoa alentava homma.Miten itse tuntisit olosi mukavaksi viiden lapsen kanssa, tuolla ventovieraiden keskellä?Entäpä kun lapsi jo tarpeeksi häpeää kun vanhemmilla ei ole rahaa edes ruokaan? Kaveritkin saattaisivat saada tietää ja sehän olisi noloa.Poliitikot norsunluutorneistaan näkevät asoita hieman eri tavalla kuin ne jotka ovat niissä käyneet.
Ehdottaisinkin näille edustajille jotka ovat tuon miljoonaleikkauksen tehneet leipäjonoavustuksista, käymään näissä.
Ps. Tulen tavalla tai toisella pitämään uuden tilaisuuden aiheesta (omalla kustannuksella )Kutsun ne edustajat presidenttiä myöden,jotka eivät vaivaantuneet paikalle silloin tulemaan.
Toivon myös median tulevan, nyt kun se loisti poissaolollaan, kenties oli käsky käynyt.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu