PontusJanKristianSderblom

Leipäjonot ja niiden auttaminen

Tiedote 29.1.2018 julkaisuvapaa heti Me suomalaiset emme hyväksy, että hallitus leikkasi Hurstin ja muiden leipäjonojen toiminnasta miljoona euroa ja jakoi samaan aikaan miljardin eli moninkertaisen summan muunmaalaisten auttamiseen. Mielenilmauksessamme 7.2.2018 klo 14-17 Eduskuntatalolla vaadimme Hurstille ja muille toimijoille rahat takaisin. Kutsumme kansanedustajat, ministerit ja hallituspuolueiden johtohenkilöt paikalle kertomaan, nukkuvatko he yönsä rauhassa, vatsa ja lompakko täysinäisenä, samaan aikaan, kun leikkaavat kaikkein heikoimmassa asemassa olevilta suomalaisilta. Tapahtumassamme on avoin mikrofoni, johon toivomme päättäjien tulevan kertomaan, miten he aikovat toimia, että Suomessa ei suomalaisten tarvitsisi nähdä nälkää? Aikooko hallitus vieraanvaraisuuttaan jakaa edelleen veroeuromme siirtolaisille? Onko suomalaisella köyhällä heille mitään arvoa? Me vaadimme hallitusta korjaamaan virheensä ja lopettamaan suomalaisten kyykytyksen! Kaikkien osallistujien puolesta, Pontus Söderblom 0400 907867

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Juhani Vehmaskangas

Asia on kaksinkertainen, mutta varsin mielenkiintoinen.

Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom

Varmasti on mielipiteitä niin monta kuin on kommentoijia.

Juhani Vehmaskangas

Rohkea veto oli laittaa tuo puhelinnumero. Rohkeaa oli jopa vastata jollekin joka soitti. - hmm. kommentoisinko... olen jossain määrin eri mieltä.

Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom

Mielipiteitä on,saa ja pitää olla. Ei kaikesta voi olla samaa mieltä.

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Voiko joku olla ihan aikuisten oikeasti sitä mieltä, että tukea leipäjonoille ei saisi antaa? Koska valtiovalta on omilla teoillaan aiheuttanut ihmisille hädän perheitten leivästä, niin sen pitää kompensoida asia vähintäänkin sillä, että leipäjonoille annetaan avustuksia.
Leipäjonohan on se huonoin vaihtoehto,muuta ei ole pahemmin tarjolla. Sipilän hallituksen arvomaailmassa suomalainen köyhä ei ole edes tasavertainen maahanmuuttajan kanssa, joka saa etuilla asuntojonoissa ja nykyisin työpaikoissa ja TE koulutuksissakin, niin jotain olisi tehtävä omaien kansalaistenkin auttamiseksi.
Leipäjonoissa ei ole pahemmin maahanmuuttajia näkynyt, paitsi virolaisia ja venäläisiä.
Me olemme 1918 tiellä lujaa menossa.

Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom

Hallitushan juuri joululahjaksi veti miljoonan näistä pois ja hetkeä myöhemmin tuli tieto " maahanmuuton " (Busineksen) kustannuksista. Hursti ei ollut ainut kärsijä, ja nyt Sauli Niinistö tuli ulos näkäpäiväkertomuksellaan. Ei tämä ole kuin tekoapua ja ennemmin kyllä näkisin leipäjonoihin satsausta, kuin tähän kristilliseen keräykseen yhteismuonitusehdotuksineen.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Leipäjonoihin liittyen voisi miettiä, miksi Suomi on nyt EU:n ainoa häpeätahra leipäjonoineen ?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset