Suomi 2018, Poliisihallitus ja sananvapaus.

Ryhdyin tänään katselemaan mitä meillä täällä on tapahtunut ja jouduin jälleen toteamaan että olemme valumassa kohti entistä Neuvostoliittoa.Kyseessä on tietenkin uutinen Poliisihallituksen ohjeistuksesta, ilmiantaa työtovereita. Poliisi ei saa enään olla kuin yhtä ja samaa mieltä ylemmän poliisijohdon kanssa eli lainausmerkeissä toinen ryhmä poliiseja ilmiantaa toisinajattelevia kolleegojaan.
Kyseinen menetelmähän oli käytössä kommunistisissa valtioissa, ilmiantoineen ja öisine kuulusteluihin raahaamisineen.Olemmeko siis valumassa kohti tuota ja eipä ihme että tätä meidän maatamme on ryhdytty kutsumaan Eurostoliitoksi.Hyvänä esimerkkinä tästä on tämä Stasi, eli poliittinen poliisi ja se on tiukasti Hallituksen käskytettävissä.
Kuka on kanssani samaa mieltä, ettei tämä ole enään se suomi johon aikoinaan synnyimme, vaan maa joka vajoaa vähä vähältä diktatuuriin.Toivottavasti kansa herää ja sanoo ei, tälle epäsuotuisalle kehityksille.Jos ei muutoin, niin sitten vaaleissa, vaikka varmuutta näiden rehellisyydestä ei ole.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu