PontusJanKristianSderblom

Maahanmuutto ja sen varjolla tehtävä huijaus.

Katselen parhaillaan ohjelmaa Irakista. Missä on se hätä, missä vaino, kun lapset iloisina leikkivät ja syövät sormilla lautasiltaan hyvän näköista paikallista ruokaa.Missä on se kauhu mitä television ajankohtaisohjelmissa ja uutisissa näytetään? Ei ainakaan tuolla, eli mitä nämä nuoret miehet täällä tekevät? Eikö heidän pitäisi olla tyttöystäviensä ja vaimojen/perheidensä luona? Olen jo aikaisemmin kertonut kuinka tuolla käydään lomalla täältä ja se on faktatietoa.Tätä pusinesta pyöritetään kovalla hinnalla, eli ne todelliset uhrit ovat aivan muualla kuin tuolla ja kärsivät edelleen, siitä vain ei vain hiiskuta missään. Tietolähteitäni en voi tuoda esille,mutta ne jotka näkevät saman ohjelman tai jos on tuttuja tuolta, tietää tämän todeksi. Miksi meille sitten valehdellaan? Syy on yksinkertainen ja se on raha, poliitikot ja heidän lähipiiri ohjailee tätä isoa businesta ja jos eivät varsinaisesti ole mukana siinä, niin hyötyvät kuitenkin tästä. Olisiko aika tehdä jotain asialle?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Elikkä sun mielestäsi Irakissa kukaan ei koe vainoa? Miksi sitten suomirasistit jaksavat kuitenkin ottaa esim homoseksuaalien, toisinajattelijoiden ja naisten oikeudet tuolla päin maailmaa käsittelyyn jos siellä kukaan ei mitään vainoa tunne?

Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom

Näin en todellakaan kirjoittanut, lähinnä kritisoin sitä miksi nuo ovat tänne tulleet. Jos on puhtaat jauhot pussissa, voi palata takaisin sinne.Lomallakin pystyy käymään, miksi ei sitten toistepäin? Eli luvalla ja lomalla saa tulla, muussa tapauksessa pysyköön siellä. Irakissa ei ole sota, miksi tulla tänne?

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Etkö? "Missä on se hätä, missä vaino, kun lapset iloisina leikkivät ja syövät sormilla lautasiltaan hyvän näköista paikallista ruokaa.Missä on se kauhu mitä television ajankohtaisohjelmissa ja uutisissa näytetään?"

Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom Vastaus kommenttiin #3

Niinpä, kun näkee iloisia lapsia leikkimässä ja syömässä, niin ei se hädältä näytä!

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #4

Se ei tarkoita sitä että maassa ei olisi vainottuja vähemmistöjä.

Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom

Siitä en kirjoittanut, yleisellä tasolla vain. Ei nuo kaikki voi kuulua vainottuihin vähemmistöihin, niitä kun on melkoinen määrä.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Kuka kuuluu ja kuka ei. Se on Migrin tehtävä selvittää nuo asiat.

Jyrki Tikkakoski

Joo, on migrin tehtävä ja siinä on joskus onnistunutkin.
Mutta miksi täällä on kateissa tuhansia turvapaikanhakijoita ja ” ei kateissa” olevia laittomiakin hilluu täydellä ylöspidolla?
Asia on aivan oikeasti, niin ettei sellaista maata olekkaan mihin ei terveitä nuoria miehiä voi palauttaa. Tämä on fakta.
Kysymys kuuluu miksi niitä hyysätään ja lisäkysymyksenä miksi paperinsa tahallisesti hävittäneenä/piilottaneena päästetään edes maahan?
Jokainen tervejärkinen ymmärtää, että he ovat samanlaisia kusettajia kuin lelumieskin oli.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #8
Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom

Kuuluisi myös selvittää kenelle turvapaikka kuuluu ja mikä on totta, mikä tarua. Näinhän ei ole mennyt ja siinä yksi syy kohonneisiin riskeihin. Missä ovat naiset ja lapset? Ne ovat edelleen tuolla!

Toimituksen poiminnat