PontusJanKristianSderblom

Media Presidenttipelin ajokoirana

Media on ottanut ison roolin presidenttipelissä. Se miten tasapuolisesti tai eriarvoisesti peliä käydään on kiinnittänyt minun huomioni. Toissapäivänä ja eilen oli Väyrysen ja Huhtasaaren tentit ja ei liene sattumaa, että heidät oli laitettu ensimmäisenä tuleen, kerkeäähän kansalaiset paremmin unohtamaan heidän sanomansa ja viimeinenhän muistetaan parhaiten. Muutenkin tässä jo nähtiin toimittelijan puolueellisuus, ainakin kun Lauran päälle tuo toimittaja hyökkäsi tytötellen, vedoten nuoren iän tuomaan kokemattomuuteen ulkopolitiikassa ja jankaten samaa asiaa moneen otteeseen ilman mitään kunnioitusta.Pystyin hyvin samaistumaan Lauraan, olinhan Radio Rockin piinapenkissä Kunnallisvaalien alla ollut. Siinä kahden toimittelijan voimin minua hiillostettiin taannoisesta mediatempauksestani uimahallissa. Ymmärtäisin tämän jos kaikkia kohdeltaisiin tasapuolisesti, mutta Lauraa lyötiin kuin vierasta sikaa. Tuleva Presidenttimme selviytyi kuitenkin erittäin hyvin taistelustaan ja pystyi selkeästi tuomaan asiansa esille. Lyön vaikka vetoa, ettei Saulille pistetä yhtä tiukkaa tykitystä ja hänelle annetaan kysymykset etukäteen.Missä tasapuolisuus ja rehtiys näissä mielenmuokkauskinkereissä?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Ylen tentit ovat nyt järkyttäneet kahden ehdokkaan kannattajia. Itse järkytyin kun Huhtasaari ilmoitti ulkopoliittiseksi kokemuksekseen rukousaamiaisen Israelissakin ja ylioppilaaksi tulon Yhdysvalloissa.

Käyttäjän jallerajala kuva
Jari Rajala

Suht kohtalainen lista Huhtasaarella oli myös muita kokemuksia ja tehtäviä. Manu ei vaan muista kaikkea ;D

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Huhtasaarella oli ulkopoliittisia kokemuksia myös Mikronesiasta, linkissä kuva.

https://www.laurahuhtasaari.fi/3

Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom

Itse myös ihmettelin tuota rukosaamiaisen esille tuomisesta. Soinihan kävi myös vastaavalla ja mielestäni tuo ei lisää uskottavuutta, kun sillä ei ole mitään tekoa ulkopolitiikan kanssaa.Halusiko vihjata että on Amerikkafani, mene ja tiedä?

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

kts. ed. Pahoittelen, nettiongelma.

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Katsomme erilaisin silmin ja odotuksin näitä ehdokasasetteluja. Tämä blogikin kertoo keitä blogisti olisi valmis suosimaan.

Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom

Toki ja onhan hyvä että mielipiteitä mahtuu kuten eri ehdokkaita. Kansa päättää, ellei Goldman S...

Toimituksen poiminnat