PontusJanKristianSderblom

Turvapaikanhakijat,valehtelu ja rikokset.

Elämme hölmöläisten maassa, jossa saa rötöstellä kunhan olet heittänyt henkilöllisyyspaperisi pois ja lampsinut monen turvallisen maan kautta tänne palvelujen äärelle. Olen moneen otteeseen postannut, jo vuodesta 2015 lähtien näistä rötöksistä mitä turvapaikanhakijat ovat tehneet.Tilastoja on ollut haastavaa löytää,niitä peiteltiin ainakin aluksi.Nyt on toisin ja vaikka dataa on saatavilla, oikeuskäytäntö laahaa perässä ja tuomiot ovat sen mukaisia. Lähes poikkeuksetta " Kunniakansalaisen " tuomio on lievempi mitä annetaan vastaavasta rikoksesta kotimaisessa tapauksessa. Miksi näin/olisiko oikeusoppineiden aika tarkentaa linjaansa? Tapauksista löytyy hyvin vertailukohtaa/dokumentteja ja ei ole mahdotonta olla tasapuolinen. Olen ehdottanutkin linjan tiukentamista siten että jos rötöstelee täällä, seuraa välitön palautus Norjan mallin mukaan. 199 rikoksentekijää on poistettu tuolta ja varmasti ehkäisee tekoja esimerkkinä.Jos ei pakkopalutus onnistu, on lait sorvattava uusiksi ja pistettävä rötöstelijät siksi aikaa tiukasti vartioituihin palautuskeskuksiin. Oikeastaan olisi parempi näin tehdä jo kun päätöstä odotetaan, vähentäisi halukkuutta tunkeutumiseen ja kepposteluihin kunhan tieto leviäisi. Tämä ei ole rasismia,vaikka nyt joku niin kiekuukin, ainostaan kansalaisten suojelua rötöstelijöiltä. Omissa lienee aivan riittävästi tekemistä ja helpottaisi tutkijoiden työtaakkaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän NiiloMkel kuva
Niilo Mäkelä

Hölmölästä ollaan jopa puukosta saanut edelleen suosiollinen.

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

"Kunniakansalaiset" on arvonimi, joka on ansaittu kovalla työllä ja itsehillinnällä. He eivät koskaan valehtele ja tämä on asia, joka meidän kantatallaajienkin tulisi ottaa opiksi.

Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom

Oikeassa osittain olet, vaan " Kunniakansalainen " on vakiintunut termi jota käytetään tänne tulleista " Muunmaalaisista ", tuon kyllä varmaan tiesitkin.

Toimituksen poiminnat