PontusJanKristianSderblom

Tahallinen pakolaiskriisi ja sen vaikutukset.

Ei voi olla sattumaa että pakolaiset lähtivät vyörymään kohti eurooppaa 2015 aiheuttaen uskomattoman kriisin sekä poliittisesti, että taloudellisesti. Muutamat maat pistivät rajat kiinni ja tekivät mielestäni oikein, välttyiväpä monelta ikävältä asialta. Pelkästään poliisin, palokunnan, sosiaalisektorin kulut oli ja on valtavat, puhumattakaan vokkien kustannuksista.Tämä kaikki on jostain muusta pois ja kyllä se on yhteiskunnassa näkynyt. Epäilykseni on että tämä ei voi olla pelkästään sisältä johdettua, vaan mukana on muut globaalit voimat.Yksin täällä hääräävät pusineksentekijöiden voimat eivät riittäisi tämän kokoisen homman pyörittämiseen.Toki mukana on niin poliitikkoja, kuten yksityisiä yrittäjiä kuten Luona ja SPR vokkipusineksessa, mutta sitten löytyy näitä muita kuten terveyspalveluita tarjoava Suomen Terveystalo ja Mehiläinen. Listaa täydentää asianajofirmat, joilla yhdellä ainakin on erittäin läheiset kytkökset poliitikkoihin. Ei siis voi olla aivan sattumaa että konkurssikypsä yritys tahkosi erinomaisen tuloksen. Nämä kaikki saadaan sopivasti peiteltyä/savuverhon taakse kun on saatu kansa keskenään nahistelemaan,eli taistelun nimi on suvakit (suvaitsevaiset) VS rasistit ( realistit ). Kansa kun on saatu tuhlaamaan voimat tähän on eliitin helpompi hääriä ja voitot liiveihinsä kääriä. Tätä käytettiin jo historiassa, eli kaikki varmaan varmaan ovat kuulleet hajoita ja hallitse taktiikasta.Epäilen että tämä on myös käytössä tässä globaalissa taistelussa, mikä parhaillaan on menossa.Toivottavasti herätään ennenkuin on myöhäistä, muutoin lasku jää jälkipolville ja se ei tule olemaan pieni.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Kansakunnan yhteinäisyyden ja ylpeyden hävittäminen vaikuttaisi olevan tähtäimessä todella laajalla rintamalla. Putinia voisi epäillä, vaan kun ei oikein näyttöä ole. Toki hän on voinut lähtölaukauksia ammuskella varsinkin Syyriassa, mutta tuskinpa järjestää sujuvaa ihmissalakuljetusta läntisen Aasian ja Euroopan halki.

Väinö Hirvelä

hyvä pointti mutta on tässä kyllä ihan ideologioilalkin jotain tekemistä. esim intesektionaalinen feminismi (feminismin ehkä suosituin mutta ehdottomasti syöpäisin muoto) selittää aika kivasti miksi paperittomat saavat nyt paremmat palvelut helsingissä kuin kantaväestö.

Toimituksen poiminnat