PontusJanKristianSderblom

Hallituksen pakolaispolitiikka on suuri valhe

  • Hallituksen pakolaispolitiikka on suuri valhe
Hallitus on oikeilla jäljillä siinä suhteessa, että kiintiöpakolaisia voimme ottaa,tätä olen itsekkin sanonut. Ensin on vain palautettava laittomat maahantulijat ja saatava rajakontrolli omiin käsiin. Vedotaan jälleen työvoimapulaan,jota ei tule niin kauaan aikaan kun kortistot pullistelee osaavia ja kielitaitoisia omia kansalaisia. Olisiko tämän hankkeen takana sama kuin aikaisemmassa " järjestetyssä " kriisissä, eli saadaan lisää raaka-ainetta " pakolaispusinekselle", se uhkaa tyrehtyä kun on edellinen erä saatu hyödynnettyä. Vaihtoehtoisesti tämä on vain vaaliprobakandaa, saadaan ihmiset luulemaan että tilanne on hallinnassa,vaan näin ei ole. Ei ainakaan niin kauaan aikaan kun kortistot pullistelee ja omalta kansalta vaaditaan vyönkiristyksiä jatkuvasti.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Toni Rintala

Miljoonabisnes!

"Näin pyörii miljoonien eurojen pakolaisbisnes: Yritysten nimet vaihtuvat, taustalla sama mies - Pakolaiskriisin majoitusongelmat toivat Barona Groupille ja sen johdolle miljoonia."
https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/nain-pyor...

Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom

Olen samaa mieltä ollut siitä lähtien kun silmäni avautuivat ja tässä on mukana monia haaroja..SPR, Luona, erään frouvan lakipusines,monen monta tutkimatonta haaraa.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Liian moni poliitikko (apulaispormestari tai poliitikon puoliso) ansaitsee liian paljon maahantulijaliiketoiminnasta, että sitä heti voitaisiin tyrehdyttää.

Käyttäjän PontusJanKristianSderblom kuva
Pontus Söderblom Vastaus kommenttiin #3

Komppaan Harri sinua, kysymys kuuluukin millä saadaan katkaistua tältä pusinekselta siivet!

Toimituksen poiminnat